• Posti 4,90€
  • Matkahuolto 5,90€
  • Yli 120€ tilauksissa ilmainen toimitusmaksu
  • Posti 4,90€
  • Matkahuolto 5,90€
  • Yli 120€ tilauksissa ilmainen toimitusmaksu

LOST IN NATURE

Suuri rakkaus inspiroivaa luontoa- ja urbaania kulttuuria kohtaan loi erilaisen ulkoiluvaatteiden ja asusteiden brändin, Lost in Naturen.

Luonnossa seikkailu on kaikille oma kokemus. Onko ne pitkät haikkaukset kansallispuistoissa, nautinnolliset kesäillat mökeillä, hengailua omalla takapihalla tai iltalenkki kaupungin puistossa. Luonto on just sellainen kuin sä sen koet.

Your way to Get Lost in Nature.

Lost in Nature on 2019 perustettu yritys Mirka Merikannon toimesta. Moikka! Olen koulutukseltani tradenomi, itse opiskellut valokuvaaja ja työkokemukselta pitkän linjan duunari. Parhaiten opin tekemällä, joten mikäs sen monipuolisempaa kuin yrittäjyys.

Olen suunnitellut Lost in Naturen visuaalisen ilmeen ajattomilla väreillä, joka näkyy myös vaatteissa ja asusteissa. Valokuvauksessa nautin kirkkaista väreistä ja kontrasteista ja tyylini tulee esille printtituotteissa, jotka on otettu Suomen mahtavasta luonnosta.

ARVOMAAILMA

Lost in Nature kannattaa tasa-arvoa niin ihmisille kuin luonnollekin. Halu saada markkinoille vaatteita ja asusteita, joissa kaikki voi tuntea olonsa hyväksi. Kaikki vaatteet ja asusteet ovat ONE FIT. FOR ALL. malleja ja kokoja löytyy XS-5XL. Ne ovat laadukkaita ja kestäviä. Ajattomat mallit ja värit tuovat vaatteille ja asusteille pitkää ikää.

Lost in Nature käyttää kotimaista ammattitaitoa. Tuubihuivit ovat kotimaisia ja tehty Helsingissä, jossa painatetaan ja brodeerataan vaatteiden ja asusteiden logot.

Printtituotteissa kuvat ja tekstit ovat Lost in Naturen perustajan Mirka Merikannon luovuutta ja tuotteet ovat kotimaisia, tehty Helsingissä.

Myyntipisteen telineet ja markkinointi ovat kotimaista tekoa niin Vantaalla kuin Helsingissä. Lähetysmateriaalina ja myynpisteiden kassina käytetään laadukkaita paperipakkauksia. Muovin käyttö on lähes olematonta.